Ivanhoe Tröja Brodal Long -Graphite Marl

Klassisk och elegant ullkofta i neutralt mörkgrått

Ivanhoe Brodal Long är ett plagg som passar lika fint som ylletröja eller lättare jacka. Lite längre modell, som går ner över stussen. Tillverkad i 100% ull som filtats en aning efter tyget är vävt. Det ger ett snyggt men ändå robust uttryck och detta är verkligen ett plagg som både passar till vardag eller fest. Graphite Marl är neutralt grått och passar till det mesta. Diskret broderad logo på vänster ärm.

  • Klassisk full zip, hellång dragkedja
  • Två sidofickor
  • Hög krage

Ull gör sig verkligen i ett sådant här plagg. Ullens alla funktionella fördelar, som förmåga att värma fast det är fuktigt, lättskött och slitstarkt kombineras med en mycket elegant och naturlig look. Ett mycket gott alternativ till plast-fleece!

Normal passform.

Användningsområde: Som nämts i texten ovan: Ett riktigt bra plagg för både vardag och fest!

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m8

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljö:  Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation.

1 495 kr

748 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.