Ivanhoe Tröja GY Visala Lichen Green

A-formad rymlig grön huvtröja.

Ivanhoe Tröja GY Visala Lichen Green är en mysig och rymlig huvtröja med hel dragkedja. Tillverkad i ett lite lättare material med en mix av filtad ull och Tencel. Man har valt Tencel närmast kroppen för en mjuk känsla och ullen ytterst. Det ger ett snyggt men ändå robust uttryck och detta är verkligen ett plagg som både passar till vardag Lichen Green är mjukt mossgrön och har en skön huva och två sidofickor.

  • Huvtröja i ull
  • Rymlig passform
  • Hel dragkedja

Ull gör sig verkligen i ett sådant här plagg. Ullens alla funktionella fördelar, som förmåga att värma fast det är fuktigt, lättskött och slitstarkt kombineras med en mycket elegant och naturlig look. Ett mycket gott alternativ till plast-fleece!

Avdelning: Dam Tröja

Passform: A-formad, rymlig.

Användningsområde: Funkar lika fint på golfbanan, i båten eller stugan, som på jobbet eller i vardagen.

Material:  60% sport loden ull, 40% TENCEL®, vikt ca. 350g/m

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Tillverkad i Sverige, sydd i Europa.

1 495 kr

748 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.