Houdini Tröja M's Alto Houdi Bucket Blue

Blå teknisk hoodie i naturmaterialen merino Tencel

Houdini Tröja M's Alto Houdi Bucket Blue är ett fantastikt fint alternativ naturligt alternativ till syntetisk fleece. Lika fin passform som Houdini är kända för sedan tidigare. Detta är en fleece för dig som söker en teknisk och varm fleecetröja med huva. Används året runt, som lätt jacka när det passar eller som mellanlager under en skaljacka i kallare väder. Bucket Blue är blå med mörkare blå tvåvägs dragkedja.

  • 2-vägsdragkedja fram
  • Sidfickor med dragkedja
  • Hög krage med smal huva

Woolly Treemerino™ är ett svensktillverkat material i en mjuk, stretchig och lätt mix. Tencel® är en cellulosabaserad fiber som ger materialet struktur och effektiv fukttransport.

Avdelning: Herr Tröja

Passform: Normal passform. Vikt 696g

Användningsområde: Vardag och äventyr. Houdini Powerhoodie blir mångas favoritplagg och här är bra naturvänligare alternativ!

Material:  60% Merinoull 40% Lyocell Tencel®

Skötselråd: 40 graders maskintvätt. Spara vatten och energi, vädra ditt underställ utomhus över natten. Ofta räcker det, merinoullen är självrenande.

Miljöinformation: Mulesingfri ull från Australia och Sydafrika. Österrikisk Tencel® med EU:s miljöcertifiering. Förnybar och biologiskt nedbrytbar. Återvinningsbar. Tillverkad i Portugal.

1 250 kr

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.