Icebreaker Jacka Atom LS Zip Admiral/Cyan

Skön och snygg mörkblå fleecjacka i merinoull

Icebreaker Atom LS Zip är en tröja/jacka i Icebreakers ull-fleecematerial. Skönare än vanlig plast-fleece och med alla ullens fördelar så som luktfri, bättre andning och bättre temperaturanpassning. Icebreaker kallar materialet för RealFleece och det innehåller merinoull, nylon och LYCRA. Detta ger ett fantastiskt trevligt material som isolerar bra, har god ventilation, men håller vinden hyfsat ute. Används som fleecejacka eller som andra lager under skaljackan. Admiral/Cyan är mörkblå med dragkedjor i sidan och på bröstet i ljusblått.

  • Hög krage och hellång dragkedja
  • Stängbara sidofickor och en bröstficka med genomföring för hörlurar och/eller handsfree
  • Tummhål i ärmsluten.

Icebreaker reflexlogga uppe på vänster arm. Extra stretchigt material i armveck och i sidorna för extra bra passform och rörlighet.

Normal passform.

Användningsområde: Bra allround-fleece för fritid och vardag. Passar även som förstärkningsplagg efter träningen.

Material: Icebreaker Performance- 200 g/m2 RealFLEECE, borstad terry, 86% Merinoull, 10% Nylon, 4% LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

1 699 kr

1 359 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.