Icebreaker tröja Atom LS Zip M Black

Skön och snygg svart ullfleectröja för träning och friluftsliv


Icebreaker Atom Long Sleeve Zip är en tröja/jacka i Icebreakers UllFleecematerial. Alltså liknande Fleece men med mest ull i materialet. Skönare än vanliga plastfleece och med alla ullens fördelar så som luktfri, bättre andning och bättre temperaturanpassning. Icebreaker kallar materialet för RealFleece och det innehåller 86% merinoull, 10% nylon och 4% Lycra. Detta ger ett fantastiskt trevligt material som isolerar bra och håller kylan ute och även lite vind, men det är inte helt vindtätt. Atom LS Zip har hellång dragkedja, halvhög krage, tumgrepp i armsluten. Två sidofickor med dragkedja finns också samt en bröstficka med genomföring för hörlurar och/eller handsfree. Icebreaker reflexlogga uppe på vänster arm. Extra stretchigt material i armveck och i sidorna för extra bra passform och rörlighet. Normal passform


Användningsområde: Träning, friluftsliv, vardag. Som mellanlager under ett skalplagg eller som ytterplagg när vädret så tillåter.


Material:  86% merinoull. 10& nylon och 4% Lycra. Materialvikt: 200gram/m2.


Tvättråd: Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Tänk på att i de allra flesta fall räcker en vädring långt när det gäller ylleplagg.

1 699 kr

1 359 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.