Icebreaker Tröja Comet LS Half Zip Canoe/Balsam

Tunn men slitstark träningströja med halvhög hals.

Icebreaker Comet LS Half Zip är en mycket tunn teknisk förstärkningströja med stretch, som är perfekt för hög rörlighet, som klättring, trailrunning eller träning. Använd som andralagerströja för lite extra isolering, men med maximal ventilation, eller solo vid intensiv aktivitet. Bröst och rygg är tillverkad av slitstark kärnspunnen merinoull, sk. corespun, och sidopanelerna är i tunnare nätad mesh för att kunna avge kroppsvärme. Den djupa halsdragkedjan går att öppna djupt för ännu effektivare ventilation. Förstärkta superstarka sömmar som inte skaver. Canoe/Balsam är en mjuk och neutral grön nyans, med ärtgröna detaljer och reflekterande logo på vänster arm. Även kanten på dragkedjan är reflekterande.

  • Tunn långärmad träningströja
  • Halvhög hals med djup dragkedja
  • Extremt bra ventilation

Merinoull i träningskläder är perfekt! Ullen både värmer och svalkar och är otroligt skön och komfortabel mot huden. Ullen stinker inte av svett, den torkar snabbt och värmer även om den är fuktig.

Normal passform.

Användningsområde: Träning!

Material: Icebreaker Performance - Bröst och rygg: 150 g/m2 jerseystickad 82% merinoull, 13% Nylon 5% LYCRA®. Sidopaneler: 120g/m2 nät i 87% Merino, 13% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

999 kr

799 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.