Icebreaker Tröja Oasis LS Crewe Alpine Crest M -Pelorus

Blå underställströja med Icebreaker Logo

Icebreaker Tröja Oasis LS Crewe Alpine Crest M är underställströjan som borde vara första ylleplagg i allas garderob. Perfekt som förstalager året runt. Skuldersömmarna är satta offset för att inte skava. Lite längre i ryggen för att undvika glipa. Pelorus är blå med stort Icebreaker emblem på bröstet.

  • Rundhals som är lite högre i nacken
  • Långa ärmar
  • Tight passform

Ull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur. Merinoull tar inte upp kroppsodör och svettlukt på samma sätt som ett syntetmaterial gör. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig.

Slim Fit

Användningsområde: Vardag och all aktivitet året om. Snygg nog att bära som långärmad t-shirt.

Material: Icebreaker Bodyfit Lightweight: 100% merinoull stickad i 200 g/m2 jersey

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

899 kr

450 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.