Icebreaker Tröja Sierra LS Zip Black

Naturlig fleecejacka i svart merinoull.

Icebreaker Sierra LS Zip Black är en naturlig fleecejacka med merinoullens fantastiska egenskaper och sköna känsla. Icebreaker Sierra Full Zip M Black har hel dragkedja, 2 sidfickor med dragkedja. Jackan är supermjuk på insidan. Ett perfekt mellanlager höst, vinter, vår och en skön ytterjacka på sommarkvällen. Black / svart. Med ullens egenskap att vara luktfri och värmande är detta det perfekta plagget istället för polyesterfleece och alla som äger en vanlig fleece bör testa denna.

Tillverkad i Icebreakers RealFleece, som är merinofibrer lindade runt en nylonkärna, som sedan borstats för att maximera värmeförmåga och mjukhet. RealFleece ger dessutom 4-vägs stretch.

Normal passform.

Användningsområde: Resa, vardag och friluftsliv

Material: Icebreaker RealFleece: 86% merinoull, 10 % nylon, 4% lycra stickad i 200 g/m2 borstad frotté

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

1 599 kr

1 279 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.