Ivanhoe Bruno FZ Tröja Light Navy

Robust tunnare blå ylletröja i sval ylleblandning

Ivanhoe Bruno FZ är en stilren tunnare jacka eller tröja i filtad ull med hel dragkedja. Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och elegant på samma gång. Ullen närmast kroppen är dessutom blandatd med slitstark Tencel, ett fiber från växtriket, vilket gör tröjan lite mjukare. Den filtade ullen ger en slät, fin yta på yllet vilket gör att tröjan är perfekt ovanpå en t-shirt. En perfekt sommartröja helt enkelt! Light Navy är mörkblå med grå dragkedjor.

  • Sommartröja med Tencel och ull
  • Hel robust dragkedja
  • Zippade fickor på sidorna

Ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur.


Användningsområde: Friluftsliv och vardag. Perfekt i stugan framåt kvällen!

Material: 60% ull 40% Tencel i ca 350 g/m2

Skötselråd:  Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz.

1 295 kr

389 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.