Ivanhoe Tröja Danny FZ Light Navy

Robust mörkblå ylletröja med sidofickor.


Ivanhoe Danny FZ är en stilren jacka eller tröja i filtad ull med hel dragkedja. Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och elegant på samma gång. Den filtade ullen ger en slät, fin yta på yllet vilket gör att tröjan är perfekt ovanpå en skjorta. Navy är mörkblå med grå dragkedjor.


  • Hel robust dragkedja
  • Zippade fickor på sidorna
  • Hög krage och dragsko nertill


Ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur.

Normal passform.

Användningsområde: Friluftsliv och vardag. Perfekt i stugan framåt kvällen!

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.


Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad, producerad i Europa och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull-fakta.

1 595 kr

798 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.