Ivanhoe Tröja Danny FZ Loden Green

Mörkgrön klassisk ylletröja med sidofickor.

Ivanhoe Tröja Danny FZ Loden Green är en stilren jacka eller tröja i filtad ull med hel dragkedja. Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och elegant på samma gång. Den filtade ullen ger en slät, fin yta på yllet vilket gör att tröjan är perfekt ovanpå en skjorta. Loden Green är mustigt mörkgrön med hel dragkedja i kontrast.

  • Hel robust dragkedja
  • Zippade fickor på sidorna
  • Hög krage och dragsko nertill

Ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur.

Avdelning: Herr Tröja

Passform: Normal passform.

Användningsområde: Friluftsliv och vardag. Perfekt i stugan framåt kvällen!

Material:  100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Vävd i Sverige, sydd i Europa.

1 595 kr

798 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.