Aclima BH FlexWool Sports Top W Jet Black

Smart och ventilerade sport-bh i merinoull.

Aclima BH FlexWool Sports Top W Jet Black är en sporttopp med ventilation utöver det vanliga. Värmande hel merinoull och med nät mellan brösten och på ryggen där man oftast svettas som mest. De hela ullpanelerna är i Aclimas FlexiWool, en strethig ullblandning. Jet Black är helsvart i beskrivningen, med de hela partierna är mer gråmelerade.

  • Stretchig och välventilerad sporttopp.
  • Nät mellan brösten och på ryggen för ventilation
  • Värmande merinoull

Ullen tar inte upp svettlukt på samma sätt som andra material.

Avdelning: Dam BH

Passform: Lätt och figurnära. Små i storlekarna.

Användningsområde: En perfekt BH för sport och aktivitet när lite extra ventilation behövs!

Material:  FlexWool (74 % Merinoull, 21 % Polyester, 5 % Elastan), WoolNet (80 % Merinoull, 20 % Polyamid)(mellan brösten och på rygg)

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Litauen under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

600 kr

180 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.