Aclima Kalsonger Lars Monsen Anárjohka Boxer Man

Boxerkalsonger i merinoull med finurliga detaljer

Aclima Lars Monsen Anárjohka Boxer Man är den norska vildmarkskarlens bestämda uppfattning om hur de bästa kalsongerna för äkta friluftsfolk bör se ut. Blue Sapphire är ingalunda mossiga utan färgstarka och riktigt snygga. Varför inte, man vill väl inte gömma sig i skogen? Förutom exceptionell kvalité har Monsen lagt till ett par finesser som skiljer dessa kalsonger från andra: Ribbstickning i sidan för bättre passform, merinoull på insidan av resårbanden för att motverka skav och svett-rand samt en praktisk hank för att enkelt kunna hänga kallingarna på tork.

Kalsongerna bygger på Aclimas WarmWool kalsonger och är medeltjocka. Vi kan inte nog betona merinoullens funktionella betydelse i plaggen närmast kroppen, såsom dess antibakteriella egenskaper, dess värmereglerande förmåga eller ullens egenhet att värma fastän den har blivit blöt.

Normal passform, stretchiga paneler på sidan.

Användningsområde: Äventyr och expeditioner. Tänk på att vardagen också kan vara ett äventyr.

Material: Aclima WarmWool. 100% merinoull i 200g/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori så får du rabatt. (Dras i kassan)

400 kr

340 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.