Icebreaker Kalsonger Anatomica Cool-Lite Boxer Serene Blue

Tunnare grå-blå boxerkalsonger i slitstark merinoull.

Anatomica Cool-Lite Boxer är en tunnare boxerkalsong med ganska korta ben i mjuk skön merinoull. Den som testar vill sällan bära bomullskalsonger igen. Serene Blue är mjukt grafit i grå-blå nyans och med flata sömmar som inte skaver.

  • Tunn modell i Cool-Lite
  • Gylf-lös klassisk boxermodell
  • 3,2 cm jaquardstickad skön resår i midjan

Ull närmast kroppen ger en oslagbar kombination av värmereglering och fukttransport. Dessa kalsonger är ultratunna och passar bra till resa och vandring i varmare klimat. Cool-Lite kombinerar två lätta, naturliga funktionsfibrer: merinoull och träfibern TENCEL. Resultatet är plagg som håller dig sval i de varmaste och fuktigaste förhållanden.

Avdelning: Herr Kalsonger

Passform: Innersöm: 11 cm storlek L. Kontursydd påse. Grenkil för komfort och rörlighet.

Användningsområde: Resa eller sommarvardag.

Material:  50 % Merinoull, 33 % TENCEL, 12 % Nylon, 5 % LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Tillverkad i: Bangladesh

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori så får du rabatt. (Dras i kassan)

449 kr

135 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.