Icebreaker Trosor Anatomica Seamless Sport Hipkini Brazilwood

Tekniskt vinröd sport-trosa utan skavande sömmar

Anatomica Seamless Sport Hipkini är en mycket ventilerande och skön trosa utan några skavande sömmar överhuvudtaget. Trosorna har stickade partier för bättre passform och stretchar utan friktion. En par tekniskt avancerade trosor för sport och aktivitet! Brazilwood är vinröd i en fin nyans och har kantband i bensluten.

  • Sport-trosa i merino-tencell
  • Inga skavande sömmar
  • Bra för träning och aktivitet

Cool-Lite är ett lättviktsmaterial som andas bra och som är specifikt utvecklat för att vara svalt och föra bort fukt. Det är en blanding av merinoull och Tencel, gjort från naturmaterialet cellulosa.

Avdelning: Dam Trosor

Passform: Slim fit

Användningsområde: Träning och aktivitet.

Material:  35% Merinoull, 35% TENCEL?, 25% Nylon, 5% Elastan

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Tillverkad i: Turkiet

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre plagg i samma kategori och få rabatt. (Dras i kassan)

549 kr

275 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.