Aclima Underställströja DesignWool Glitre Mock Neck W Einer

Snyggt designad blå underställströja i medeltjock merino.

Aclima Underställströja DesignWool Glitre Mock Neck W Einer är en snygg damunderställströja för den som vill vara finast i stugan. Einer är grafiskt stickad med mönster som löper längs raglanärmen och ner.

  • Snygg på afterski
  • Låg krage
  • Dragkedja i halsen

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även DesignWool när det är fuktigt. Aclima DesignWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Avdelning: Dam Underställströja

Passform: Normal till kroppsnära passform.

Användningsområde: Perfekt tjocklek för pisten!

Material:  100% merinoull.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)


1 200 kr

600 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.