Aclima Underställströja WarmWool Mock neck w/zip W Jet Black

Svart varm baströja med hög krage.

WarmWool Mock neck w/zip W är en underställströja i 100% merinoull med hög funktion och hög värme. Nu ännu mjukare och följdsammare med ull i 19 micron. (supermjukt). Ny raglanärm för bättre passform. Dragkedja i halsen. Jet Black är helsvart med logo på vänster axel.

  • Dammodell, med raglanärm.
  • Varm, passar vintersport.
  • Hög krage med dragkedja för ventilation.

WarmWool är Aclimas populäraste material. Specialbehandlad merinoull gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även WarmWool när det är fuktigt. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Avdelning: Dam Underställströja

Passform: Normal kroppsnära passform

Användningsområde: Vinteraktiviteter

Material:  Aclima (2020) WarmWool 200g/m2. 19 micron. 100% Merinoull

Skötselråd: Plagget har genomgått Total Easy Care (TEC) - behandling som minskar kli- och krympning. Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

900 kr

270 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.