Aclima Underställströja DoubleWool Polo w/zip Woman Peacoat

Varmaste underställströjan i två lager, nu med kvinnlig passform.

Aclima DoubleWool Polo w/zip Woman är vår varmaste underställströja med en sammanlagd materialvikt på 320 gram/m2. Med WarmWool på utsidan och Woolnet på insidan kommer du garanterat hålla värmen. Woolnets konstruktion gör att värmen stannar i de luftfickor som gör materialet unikt. Peacoat är bläckblå, och till skillnad mot den svarta unisex-modellen sydd med kvinnlig passform. Broderad magentafärgad logotyp på vänster bröst och magentafärgad dragkedja. Axelpartiet består av dubbel WarmWool för att göra det skönare när du bär din ryggsäck. Även insidan av armen från armbågen ner till handleden har ersatts med dubbel WarmWool för extra komfort vid aktivitet. Ärmsluten har en extra lång mudd med tumhål. Underställströjan har en hög krage med halv dragkedja så du lätt kan ventilera om du blir för varm. Tröjan är av en längre modell och går baktill ner över rumpan för extra värme.

Merinoullen hjälper kroppen att reglera kroppstemperaturen på ett oslagbart bra sätt. Med Aclimas dubbel-lager-konstruktion blir det här ett plagg för extrem bra isolation samtidigt som det andas effektivt och ger en god svett-transport utåt. Ett mycket bra val för den som rör sig i extremt kalla temperaturer.

Normal, kvinnlig passform.

Användningsområde: Perfekta för frusna fiskare, vakjägare och passkyttar eller dig som arbetar ute i kalla klimat. Även perfekt för dig som är riktigt frusen under "normala bistra vintrar" :-)

Material: Aclima DoubleWool.

Ytterlager: WarmWool, 100% merinoull. Foder: WoolNet, 80% merinoull, 20% Polyamid. Materialvikt 320 gram/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få 20% rabatt. (Dras i kassan)

1 600 kr

480 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.