Aclima Warmwool Mock neck w/zip Woman Peacoat Tröja

Snygg, blå och skön polotröja med dragkedja

Aclima Warmwool Mock neck w/zip är ett riktigt skönt mellanlager. Med kort orange dragkedja och hög krage håller man värmen precis lagom och det är lätt att reglera. Diskret vit logotype uppe till vänster. WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även warmwool när det är fuktigt. Aclima WarmWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans. Normal passform. 


Användningsområde: Här har vi ett plagg som fungerar till mycket. Vardag, friluftsliv och skidåkning. Mysplagg i fjällstugan eller på pilgrimsvandringen.

Material:  100% merinoull Materialvikt: 200g/m2.

Tvättråd: Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Tänk på att i de allra flesta fall räcker en vädring långt när det gäller ylleplagg.


Bra Paketpris!


Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

900 kr

270 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.