Icebreaker Underställströja 200 Oasis Deluxe LS Crewe Jet HTHR/Black/Prism

Väldesignad damunderställströja med mycket bra passform

Icebreaker 200 Oasis Deluxe LS Crewe är en väldesignad underställströja som bygger på Icebreakers klassiska Oasis-serie, plus extra allt! Ett underställ maximerat för rörelse, värme och ventilation. Jet HTHR/Black/Prism är grå med svarta paneler och rosa kontrastsömmar som tillsammans framhäver form och kropp. Hela plagget är sammansytt av dessa paneler för att ge maximal rörelsefrihet utan att skava.

  • Panelsydd för maximal rörelsefrihet
  • Extra långt ryggslut för att förhindra glipa
  • 100% merinoull

Delux är understället för dig som redan upptäckt Oasis-merinoullens alla fördelar, och vill ta det ett steg längre vad gäller design, funktion och kvalité!

Slim fit, jerseystickat.

Användningsområde: Skidåkning, vintersport, vinterträning.

Material: Icebreaker 200 Bodyfit, 200 g /m2 100% merinoull.

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

899 kr

270 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.