Icebreaker Underställströja Oasis LS V W -Snow/Stealth

V-ringad och långärmad randig merinoullströja

Icebreaker Underställströja Oasis LS V W är en långärmad tröja i 100% merinoull. Tjockleken är samma som på underställströjorna från Icebreaker, men denna topp är så mycket mer. Skönt, snyggt och funktionellt gör att man känner sig klädd till vardags och resa men tröjan värmer samtidigt som ett underställ. Snow/Stealth är vit med grå tvärställda ränder.

  • V-ringad
  • Platta sömmar som inte skaver.
  • ”Lagom” varm

Merinoull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur. Därför passar de bra med merinoull närmast kroppen. Superfin merino är dessutom mycket mjuk och behaglig mot huden.

Normal i storlek men tight fit

Användningsområde: Vardag, resa

Material: Icebreaker Bodyfit: 100% Merinoull, 200g/m2 Lightweight jersey

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

899 kr

719 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.