Aclima Warmwool Polo w/zip Man Jet Black/Marengo Tröja

Varm och följsam polotröja med kort dragkedja


Aclima Warmwool Polo w/zip är ett riktigt skönt mellanlager. Med kort dragkedja och hög krage håller man värmen precis lagom och det är lätt att reglera. Diskret logotype uppe till vänster. Partier i sidorna i ljusare nyans.


WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även warmwool när det är fuktigt. Aclima WarmWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.


Tajt passform.


Användningsområde: Här har vi ett plagg som fungerar till mycket. Vardag, friluftsliv och skidåkning. Mysplagg i fjällstugan eller på pilgrimsvandringen.


Material: 

100% merinoull

Materialvikt: 200g/m2.


Tvättråd: Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Tänk på att i de allra flesta fall räcker en vädring långt när det gäller ylleplagg.

900 kr