Icebreaker Underställströja 150 Zone LS Crewe Chili Red/Monsoon

Tunn långärmad orange träningströja med ventilationspaneler

Icebreaker 150 Zone LS Crewe är en teknisk träningströja med många finesser. Klassisk rundhals, långa ärmar med tumhål i ärmslutet och strategiskt placerade meshpartier under ärmen och över ryggen för ökad ventilation. Chili Red/Monsoon är orange med svag kontrastsöm. Logo tryckt på vänster ärm.

  • Raglan-ärm för ökad rörlighet
  • Stora ventilationspaneler över rygg och under ärm
  • Passform för träning

I denna träningströja har Icebreaker kombinerat flera av sina tekniker för att maximera funktion och prestation. Skuren speciellt för träning och rörelsefrihet, kärnspunnen merinoull för slitstyka och LYCRA för smidighet och stretch.

Slim fit, stretch.

Användningsområde: Träning, tunnare underställ

Material: Body 150 g/m2 83% Merinoull, 12% Nylon, 5% LYCRA. Mesh Eyelet 120 g/m2 85% Merinoull, 14% Nylon, 1% LYCRA

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

859 kr

258 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.