Icebreaker Underställströja 200 Zone LS Crewe Granit Bl./Pr. Bl./ Chili R.

Stålgrå långärmad träningströja med ventilationspaneler

Icebreaker 200 Zone LS Crewe är en teknisk träningströja med många finesser. Klassisk rundhals, långa ärmar med tumhål i ärmslutet och stora strategiskt placerade meshpartier under ärmen och över ryggen för ökad ventilation. Granit Blue/Prussian Blue/ Chili Red är stålgrå med svag kontrastsöm. Logo tryckt på vänster ärm.

  • Raglan-ärm för ökad rörlighet
  • Stora ventilationspaneler över rygg och under ärm
  • Lagom tjock

I denna träningströja har Icebreaker kombinerat flera av sina tekniker för att maximera funktion och prestation. Skuren speciellt för träning och rörelsefrihet, lagom tjock för allround träning och LYCRA för smidighet och stretch.

Slim fit, stretch.

Användningsområde: Träning, underställ

Material: Body 200 g/m2 96% Merinoull, 4% LYCRA. Mesh Eyelet 180 g/m2 99% Merinoull, 1% LYCRA

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

959 kr

288 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.