Aclima AS Långkalsonger Lars Monsen Anárjohka Longs Man

Långkalsonger i merinoull med extra allt. Design Lars Monson.

Aclima Lars Monsen Anárjohka Longs Man är ett par varma och riktigt sköna långkalsonger i 100% merinoull. Sitter bra och värmer bra. WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Anàrjohka har dubbelt lager på rumpan, insidan lår och knä. Hakar för upphängning och torkning under primitiva förhållanden. Ett riktigt underställ för vildmarksmän! Anàrjohka är desingnat av Lars Monsen, som vet vad som krävs av utrustning för vildmarken.

  • Bra värme och passform
  • Dubbelt tyg på rumpa, lår och knä
  • Resår med ull på insidan

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även warmwool när det är fuktigt. Aclima WarmWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Normal passform.

Användningsområde: Friluftsliv, utearbete och vildmarksliv.

Material: 100% merinoull Materialvikt: 200 g/m2.

Skötselråd: Plagget har genomgått Total Easy Care (TEC) - behandling som minskar kli- och krympning. Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

950 kr

475 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.