Aclima Leggings DoubleWool Longs Woman Peacoat

Våra varmaste leggings i två lager, nu med kvinnlig passform.

Aclima DoubleWool Longs Woman är våra varmaste leggings med en sammanlagd materialvikt på 320 gram/m2. Med WarmWool på utsidan och Woolnet på insidan kommer du garanterat hålla värmen. Woolnets konstruktion gör att värmen stannar i de luftfickor som gör materialet unikt. Peacoat är bläckblå, och till skillnad mot den svarta unisex-modellen sydd med kvinnlig passform. Knäpartiet består av dubbel WarmWool för slitstyrkans skull.

Merinoullen hjälper kroppen att reglera kroppstemperaturen på ett oslagbart bra sätt. Med Aclimas dubbel-lager-konstruktion blir det här ett plagg för extrem bra isolation samtidigt som det andas effektivt och ger en god svett-transport utåt. Ett mycket bra val för den som rör sig i extremt kalla temperaturer.

Normal, kvinnlig passform.

Användningsområde: Perfekta för frusna fiskare, vakjägare och passkyttar eller dig som arbetar ute i kalla klimat. Även perfekt för dig som är riktigt frusen under "normala bistra vintrar" :-)

Material: Aclima DoubleWool.

Ytterlager: WarmWool, 100% merinoull. Foder: WoolNet, 80% merinoull, 20% Polyamid. Materialvikt 320 gram/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få 20% rabatt. (Dras i kassan)

1 200 kr

360 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.