Ivanhoe Beata Vest Graphite Marl

Ivanhoe Beata Vest är en väst i 100% ull för den som behöver ett stilrent, snyggt förstärkningsplagg. Passar utmärkt till det mesta då den är snygg i sin enkelhet. Enkelt och fint ylleplagg att ha utanpå t.ex. en skjorta, när man behöver lite extra värme på ovankroppen. Graphite Marl , grafitgrå, nästan svart. Hel invänd vit dragkedja. 2 st fickor med dragkedjor. Kontrastsömmar. Hög krage. Broderad logo på vänster skuldra.

Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper.

Något större i passformen.

Användningsområde: Funkar lika fint på golfbanan, i båten eller stugan, som på jobbet eller i vardagen.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Varsam handtvätt, alt. maskintvätt i 30 graders ullprogram. Använd helst ett ulltvättmedel. Ullfibern renar sig själv med hjälp av luftens syre, så vädra regelbundet så behövs ylleplagget sällan tvättas.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz.
På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull fakta

1 095 kr  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift