Ivanhoe Väst Beata Vest Sweet Lilac

Mjukt rosa filtad ullväst

Ivanhoe of Sweden Beata Vest är en väst i 100% ull för den som behöver ett stilrent, snyggt förstärkningsplagg. Passar utmärkt till det mesta då den är snygg i sin enkelhet. Enkelt och fint ylleplagg att ha utanpå t.ex. en skjorta, när man behöver lite extra värme på ovankroppen. Sweet Lilac är rosa/lila i en mjukt nyans och har synliga sömmar ton-i-ton. Invänd dragkedja ton-i-ton. 2 st fickor med dragkedjor. Hög krage och broderad logo på vänster arm.

  • Hel invänd dragkedja ton i ton
  • 2 st fickor med dragkedjor.
  • Hög krage.

Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper.

Avdelning: 

Stickad Väst Dam

Passform: Normal Passform

Användningsområde: Funkar lika fint på golfbanan, i båten eller stugan, som på jobbet eller i vardagen.h fint

Material:  100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Ullen kommer ursprungligen ifrån Sydamerika och är garanterat mulesingfri. Garnet spinns och färgas i Europa. Vävd i Sverige, sydd i Polen


1 095 kr

329 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.