Aclima Tubhalsduk LightWool Headover, Children Insignia Blue/ Ranger Green

Blågrön tunn och skön tubhalsduk för barn i merinoull

LightWool Headover, Children är en tunn och väldigt skön tubhalsduk som fungerar till mycket. Som pannband, mössa, halsduk med mera. Tillverkad i Aclimas tunna Lighwoolmaterial gör att den är tunn och mycket skön direkt mot huden. Insignia Blue/ Ranger Green är halverad i färgerna, halva blå och halva grön.

  • Barnstorlekar
  • 100% merinoull
  • Lagom tjock under hjälm

LightWool-materialet består till 100% av merinoull. Ullmaterialet ger ett plagg som fungerar både när det är varmt och när det är kallt. Även vid lugna aktiviteter och snabba svettiga och pulshöjande. Merinoullen värmer även fuktigt och blir inte ofräscht så lätt. Naturmaterial när det är som bäst.

Avdelning: Barn Tubhalsduk

Passform: En storlek passar de flesta barn.Vikt i strl M: 100 g

Användningsområde: Vinteraktiviteter

Material:  Aclima LightWool 100% merinoull i 140 g/m2. Single Jersey stickning, vilket ger bra stretch. Fiber: 17,5 micron, supermjukt.

Skötselråd: Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Aclima köper sin ull genom ZQ-Merino från The New Zealand Merino Company samt från ön Tasmanien utanför Australien. ZQs certifikat betyder att de respekterar djurens grundläggande rättigheter som är beskrivet i Animal Welfare Act 1999 samt Animal Welfare Amendment Act 2010.
Detta betyder att alla får som producerar ull åt Aclima:
• Inte går hungriga, törstiga eller upplever näringsbrist
• Har en god livskvalité och tak över huvudet
• Får snabb behandling och diagnos vid eventuell sjukdom
• Har möjlighet att leva på ett frigående och naturligt sätt
Dessa djurrättigheter är kontrollerade av kvalificerade inspektörer som del av ZQs Merinoprogram. AsureQuality New Zealand Ltd. är ett statligt ägt företag som följer ISO Guide 65, ISO 9001 och är JASANZ-certifierat. Tillverkad i Aclimas fabriker i Estland.

200 kr

100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.