Kari Traa

En norsk saga om skaparglädje och träning

Kari är en norsk freestyleåkare från Voss, som tog brons i puckelpist vid OS i Nagano, silver i Turin och guld vid OS i Salt Lake City. Hon är fyrfaldig världsmästare och har 39 världscupsegrar på sin meritlista. En tjej med grym koll på det här med vintersport alltså. 

Mitt bland all träning, tävling och resande började hon sticka egna mössor och designa sin egna tränings- och tävlingskläder. Karis skapelser blev populära bland medtävlarna, och egna märket, Kari Traa, föddes av skaparglädje fram mellan OS-satsningar och världscup-tävlande. 2002 startade företaget Kari Traa AS, som specialiserade sig på just mössor och pannband.

Fräscha, färgstarka och funktionella Kari Traa underställ i ull

2006 var världen utanför Norge redo för Karis kläder och kollektionen hade nu växt med bl.a. funktionella underkläder. Från denna var steget inte långt till underkläder i ylle. Superfunktionella, supersnygga, supersköna underställ tillverkade av superfin merinoull. I en glad, sportig design som inte liknar något annat!

Man känner direkt igen underställen i ull från Kari Traa. Lekfulla, tokiga förstalagersplagg för aktiva tjejer, och en design med perfekt feminin passform, ofta inspirerad av den norska naturen och skandinavisk tradition. Merinoullen i underställen, mössorna och pannbanden är naturligtvis dokumenterat mulesing-fri.

Under designskalet finns funktion som bygger på Karis känsla och erfarenhet av en aktiv, sportig och äventyrlig livsstil.

For nuns and knockouts!

Kari Traa är mycket omtyckt i träningskretsar och man har byggt upp ett stort nätverk av idrottare, atleter, äventyrskor och livsbejakande tjejer som ambassadörer och sponsorbärare av märket.

Har du vad som krävs? Du hittar allt du behöver på Kari Traas community-sida.