Vossatassar Leggings Monsterull Blue

Coola bomull/merinoull långkallingar med blå monster.

Vossatassar Monsterull är ett par riktigt sköna och coola leggings för busiga ungar. Stickade med interlock, med bomull på insidan och merinoull på utsidan. Det gör långkallingarna garanterat kli-fria, och dom blir snabbt favoriter på förskolan. Blue är blå med blå monster, både fram och bak. Skall det vara monster skall det vara MÅNGA monster! Färgkombinationen passar alla. Dessa leggings visar att monster inte bara är för pojkar, utan passar allt småfolk!

  • Kli-fri merino/bomull på insidan.
  • Platta skavfria sömmar i grönt
  • Interlockstickade= hållbar passform

Bomullen närmast kroppen garanterar att tröjan inte kliar. Samtidigt får man merinoullens fina egenskaper. Merinoull värmer fast det är blött, reglerar kroppstemperaturen som få andra material och är naturligt antibakteriellt.

Normal monsterpassform.

Användningsområde: En bra basbyxa för lek och bus på t.ex. förskolan eller som långkalsong för höst, vinter och vår.

Material: ca 200 g/m2 interlock, 45% merinoull, 45% bomull, 10% nylon.

Skötselråd: Plagget går alldeles utmärkt att bara vädras då och då, så spar man på tvätten, men annars är det inga problem med maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Vossatassar använder merinoull från Nya Zeeland och Sydafrika, och den ullen är helt mulesling-fri. Plaggen är helt fria från ftalater och fluorkarboner. 1% av Vossatassars omsättning skänks till SOS Barnbyar.

249 kr

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.