Vossatassar Barnleggings Monsterull Blue

Coola bomull/merinoull kalsonger med blå monster.

Vossatassar Monsterull är ett par riktigt sköna och coola leggings för busiga ungar. Stickade med interlock, med bomull på insidan och merinoull på utsidan. Det gör långkallingarna garanterat kli-fria, och dom blir snabbt favoriter på förskolan. Blue är ljusa med blå monster, både fram och bak. Skall det vara monster skall det vara MÅNGA monster!

  • Kli-fri merino/bomull på insidan.
  • Platta skavfria sömmar i grönt
  • Interlockstickade= hållbar passform

Bomullen närmast kroppen garanterar att tröjan inte kliar. Samtidigt får man merinoullens fina egenskaper. Merinoull värmer fast det är blött, reglerar kroppstemperaturen som få andra material och är naturligt antibakteriellt.

Normal monsterpassform.

Användningsområde: En bra basbyxa för lek och bus på t.ex. förskolan eller som långkalsong för höst, vinter och vår.

Material: ca 200 g/m2 interlock, 45% merinoull, 45% bomull, 10% nylon.

Skötselråd: Plagget går alldeles utmärkt att bara vädras då och då, så spar man på tvätten, men annars är det inga problem med maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Vossatassar använder merinoull från Nya Zeeland och Sydafrika, och den ullen är helt mulesling-fri. Plaggen är helt fria från ftalater och fluorkarboner. 1% av Vossatassars omsättning skänks till SOS Barnbyar.

249 kr

125 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.