Vossatassar Leggings Monsterull Solid Blue

Coola bomull/merinoull långkallingar monstermotiv

Vossatassar Monsterull Solid är ett par riktigt sköna och coola leggings för busiga ungar. Stickade med interlock, med bomull på insidan och merinoull på utsidan. Det gör långkallingarna garanterat kli-fria, och dom blir snabbt favoriter på förskolan. Blue är blå med gröna kontrastsömmar och stooort monster på vänster lår. Skall det vara monster skall det va stort! Färgkombinationen passar alla. Dessa leggings visar att monster inte bara är för pojkar, utan passar allt småfolk!

  • Kli-fria!
  • Interlockstickade= hållbar passform
  • Skavfria sömmar

Merinoull värmer fast det är fuktigt, reglerar kroppstemperaturen och är naturligt antibakteriellt. Merinoull, med en insida av bomull gör att långkalsongerna varken kliar eller sticks.

Normal monsterpassform.

Användningsområde: En bra basbyxa för lek och bus på t.ex. förskolan eller som långkalsong för höst, vinter och vår.

Material: ca 200 g/m2 interlock, 45% merinoull, 45% bomull, 10% nylon.

Skötselråd: Plagget går alldeles utmärkt att bara vädras då och då, så spar man på tvätten, men annars är det inga problem med maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Vossatassar använder merinoull från Nya Zeeland och Sydafrika, och den ullen är helt mulesling-fri. Plaggen är helt fria från ftalater och fluorkarboner. 1% av Vossatassars omsättning skänks till SOS Barnbyar.

249 kr

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.