Aclima AS Långkalsonger Lars Monsen Anárjohka Longs Jr Anarjohka

Långkalsonger/leggings i merinoull med extra allt. Design Lars Monson.

Aclima Lars Monsen Anárjohka Longs Jr är ett par varma och riktigt sköna långkalsonger/leggings i 100% merinoull. Sitter bra och värmer bra. WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Anàrjohka har dubbelt lager på rumpan, insidan lår och knä. Hakar för upphängning och torkning under primitiva förhållanden. Ett riktigt underställ för vildmarksungar! Anarjohka är desingnat av Lars Monsen, som vet vad som krävs av utrustning för vildmarken.

  • Bra värme och passform
  • Dubbelt tyg på rumpa, lår och knä
  • Resår med ull på insidan

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även den klifria merinoullen när det är fuktigt. Anárjohka är valet för för vildmarksungar som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har man sörjt för god värmebalans.

Normal barnpassform.

Användningsområde: Friluftsliv, utebus och vildmarksliv.

Material: 100% merinoull Materialvikt: 200 g/m2.

Skötselråd: Plagget har genomgått Total Easy Care (TEC) - behandling som minskar kli- och krympning. Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp valfri topp + nedandel och få rabatt på båda!

(Dras i kassan)

600 kr

180 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.