Aclima AS Underställströja Lars Monsen Anárjohka Polo w/zip Jr Anarjohka

Underställströja för barn, med extra allt!

Aclima Lars Monsen Anárjohka Polo w/zip Jr är en varm och riktigt skön barnunderställströja i 100% merinoull. Sitter bra och värmer bra. WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Anàrjohka har tumhål . Ett riktigt underställ för vildmarksmän! Anarjohka är desingnat av Lars Monsen, som vet vad som krävs av utrustning för vildmarken.

  • Bra värme och passform
  • Tumhål i ärmslut
  • Bröstficka, med hängloop för utrustning

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även den klifria merinoullen när det är fuktigt. Anárjohka är valet för för vildmarksungar som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har man sörjt för god värmebalans.

Normal barnpassform.

Användningsområde: Friluftsliv, utebus och vildmarksliv.

Material: 100% merinoull Materialvikt: 200 g/m2.

Skötselråd: Plagget har genomgått Total Easy Care (TEC) - behandling som minskar kli- och krympning. Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp valfri topp + nedandel och få rabatt på båda!

(Dras i kassan)

700 kr

210 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.