Ivanhoe Tröja Jr Block Electric Blue

Blå barnhoodie 100% ull

Ivanhoe Tröja Jr Block Electric Blue är en fin och robust barntröja med huva. Tillverkad i robust filtad ull håller den barnen varma, fina och naturliga! Muffar vid ärmsluden i merinoull som inte kliar! Dragsko nertill och snören i huvan. Reflex baktill gör att barnen syns lite extra. Electric Blue är blå med inventerade paneler som ger ett fint intryck.

  • Barntröja i ull
  • Huva
  • Hel dragkedja

Materialet kallas boiled wool på engelska och oftast filtad ull på svenska. Det är alltså ull som krymts i hett vatten. Detta ger ett mycket mjukt och behagligt material som inte kliar, som är vindavvisande. Dessutom mycket hållbart och aningen vattenavvisande.

Avdelning: Barn Tröja

Passform: Normal i storlekarna

Användningsområde: Vardag men funkar även utmärkt som värmekjol i friluftslivet.

Material:  100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation:  Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Vävd i Sverige, sydd i Europa.

695 kr

209 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.