Ivanhoe Tröja Junior Block Petrol

Blå barnhoodie i robust tovad ull

Ivanhoe Junior Block är en hoodie som kan användas som jacka eller förstärkningsplagg. Hel dragkedja gör den lätt att ta av och på. Petrol är blå med mörkblått ok, och orange snoddar till huvan

  • Hel dragkedja
  • Muddar i ärmslut
  • Reflex i ryggslutet

Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust. Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper.

Normal barnstorlek.

Användningsområde: Vardag eller fritid.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation:  Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation.

695 kr

556 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.