Janus Prinsessull Jacka Lila

Mysig lila mysjacka i 100% merinoull.

Janus Prinsessull Jacka är en mysig lila mysjacka för både förskolan och hemmamys. Lila med vita detaljer vid fickorna. Stickad i ullfrotté, mycket mjuk och behaglig. Breda resårer i både krage och ärmslut, djupa sköna fickor för en cool attityd, hel dragkedja och Janus logo på vänster ärm.

Merinoullen är ett alldeles utmärkt alternativ till fleece. Ullen både värmer och hjälper kroppen andas. Dessutom är den i många fall mindre känslig än plastmaterial. Naturlig och miljövänlig!

Normal mys-passform.

Användningsområde: Används som en fleece-jacka.

Material: 100% merinoull fleecefrotté

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel. Plagget skall helst hängtorkas, men det går även bra med enstaka torkningar i torktumlare på svag värme. Tvätt tips för barnfamiljer: Ullplagg kan ofta rena sig själva. Testa att vädra plagget över natten. Ofta räcker det, och man spar in på tvätten!

Miljöinformation: Tillverkad i Norge, under norska miljökrav. Janusfabrikken är OEKO-TEX certifierad. Man använder bara sig av mulesing-fri ull och stödjer aktivt arbetet med att stoppa mulesing i världen. Läs gärna mer på Janus hemsida! (på norska)

290 kr

87 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.