Janus Prinsessull Tröja Jacquard Rosa

Rosa vacker barnulltröja som passar till mycket.

Janus Prinsessull Tröja Jacquard är en användbar och skön underställströja som barnen trivs i, både som underställ och som vanlig tröja. Rosa med lila mönstrat jaquard-stickning över fronten. Rundhals och muddar i ärmslut. Liten logo på vänster ärm. Janus Prinsessull är en kollektion vackra barnkläder stickat i jaquardmönster i kombination med finaste merinoull och ullfrotté. Kli-fria!

Merinoull värmer och isolerar små kroppar på kalla och sura dagar. Ullen är också värmereglerande och behaglig vid mildare temperaturer. Ett merinoplagg kan absorbera upptill 30% fuktighet utan att kännas blött och kallt. Ull närmast kroppen är äkta och naturlig omsorg!

Normal prinsess-passform.

Användningsområde: Tröjan kan användas både inne som mys- eller vardagsplagg likväl som isolerande underställ under ytterkläder.

Material: 94% merinoull, 6% polyamid

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel. Plagget skall helst hängtorkas, men det går även bra med enstaka torkningar i torktumlare på svag värme. Tvätt tips för barnfamiljer: Ullplagg kan ofta rena sig själva. Testa att vädra plagget över natten. Ofta räcker det, och man spar in på tvätten!

Miljöinformation: Tillverkad i Norge, under norska miljökrav. Janusfabrikken är OEKO-TEX certifierad. Man använder bara sig av mulesing-fri ull och stödjer aktivt arbetet med att stoppa mulesing i världen. Läs gärna mer på Janus hemsida! (på norska)

279 kr

223 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.