Janus Sommarull boxerkalsong Ljusblå

Blå tunna barnkalsonger i 100% merinoull

Janus Sommarull boxerkalsong är en blå boxerkalsong som trots namnet passar bra året om. Tunn kvalité, snölar sig inte under ett par långkalsonger. Ljusblå med mjuka stickade resårband ton-i ton. Sydd, stängd gylf. Ganska långa ben, platta skavfria sömmar och Janus-logga framtill.

Merinoull närmast kroppen är äkta och naturlig omsorg för barnen! Ullen har en förmåga att värma fast den är fuktig och hjälper samtidigt kroppen reglera värme på ett bra sätt. Ullkalsonger under hjälper t.ex. ett merinoullunderställ att fungera optimalt.

Normal storlek, åldersangivelsen är ungefärlig!

Användningsområde: Optimalt under ett underställ på t.ex. skidsemestern, men naturligtvis även mycket skönt till vardags.

Material: 100% merinoull 160 g/m2

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel. Plagget skall helst hängtorkas, men det går även bra med enstaka torkningar i torktumlare på svag värme. Tvätt tips för barnfamiljer: Ullplagg kan ofta rena sig själva. Testa att vädra plagget över natten. Ofta räcker det, och man spar in på tvätten!

Miljöinformation: Tillverkad i Norge, under norska miljökrav. Janusfabrikken är OEKO-TEX certifierad. Man använder bara sig av mulesing-fri ull och stödjer aktivt arbetet med att stoppa mulesing i världen. Läs gärna mer på Janus hemsida! (på norska)

179 kr

143 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.