Vossatassar Långkalsong Monsterull Bukse Pink

Coola bomull/merinoull långkallingar med rosa monster.

Vossatassar Långkalsong Monsterull Bukse Pink är ett par riktigt sköna och coola leggings för busiga ungar. Stickade i nterlock, med bomull på insidan och merinoull på utsidan. Det gör långkallingarna garanterat kli-fria, och dom blir snabbt favoriter på förskolan. Pink, hallonrosa, med lila monster, både fram och bak. Skall det vara monster skall det vara MÅNGA monster! Färgkombinationen passar alla. Dessa leggings visar att monster inte bara är för pojkar, utan passar allt småfolk! Skavfria gula sömmar.

Merinoull värmer fast det är fuktigt, reglerar kroppstemperaturen och är naturligt antibakteriellt. Merinoull, med en insida av bomull gör att långkalsongerna varken kliar eller sticks.

Normal monsterpassform.

Användningsområde: En bra basbyxa för lek och bus på t.ex. förskolan eller som långkalsong för höst, vinter och vår.

Material: ca 200 g/m2 interlock, 45% merinoull, 45% bomull, 10% nylon.

Skötselråd: Plagget går alldeles utmärkt att bara vädras då och då, så spar man på tvätten, men annars är det inga problem med maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Vossatassar använder merinoull från Nya Zeeland och Sydafrika, och den ullen är helt mulesling-fri. Plaggen är helt fria från ftalater och fluorkarboner.

199 kr

159 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.