Icebreaker Dam T-shirt Via SS Scoop Thunder Hthr/Black/Scratch Stripe

Blå randig sval t-shirt i merinoull

Via SS Scoop är en ultratunn t-shirt i en vackert arbetad design. Med lite kvinnligare och feminin look passar den bra till både vardag, resa och äventyr. Thunder Hthr/Black/Scratch Stripe är blånyanserad med svarta tvärgående ränder.

  • Feminin look
  • Ultratunn och sval
  • Mjuk urringning

Tillverkad av två naturmaterial, merinoull och växtfiberbaserade Tencel, Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för varma sommardagar. Släng i en gnutta nylon också så har man ett riktigt slitstarkt basplagg för sådana dagar!

Avdelning: Dam T-shirt

Passform: Relaxed. Rygglängd 62,5 cm i storlek M

Användningsområde: Resa och vardag

Material: Cool-Lite? 130 g/m2 52% Merinoull/ 35% TENCEL®/ 13% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

659 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.