Aclima Tröja Warmwool Granddad Shirt W Marengo

Snygg grå klassisk farfarströja med träknappar

Aclima Tröja Warmwool Granddad Shirt W är en farfarströja med snygga detaljer. Uringad hals och träknappar ger den ett elegant och klassiskt utseende. Marengo är gråmelerad och enkel att matcha till det mesta. Snygg till ett par blåjeans i vardagen.

  • Klassisk farfarsknäpning
  • Både till vardag och friluftsliv
  • Fungerar både solo och över en t-shirt eller linne.

WarmWool är Aclimas populäraste material. Specialbehandlad merinoull gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även WarmWool när det är fuktigt. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Normal passform. 217 gram (M)

Användningsområde: Fungerar till det mesta, både vardag och friluftsliv. Funkar dessutom som underställ.

Material: Aclima WarmWool 200g/m2. 20,5 micron. 100% Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

850 kr

425 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.