Ivanhoe Beata fz Tröja Chutney

Rostrosa stilren filtad ullkofta.

Ivanhoe Beata fz är en ullkofta som i sin enkelhet passar till det mesta och snabbt blir en favorit. Det släta yllet gör att tröjan passar bra utanpå en blus eller t-shirt. Det här är en av Gällstadsföretagets riktiga klassiker. Favorittröja för många, kan användas som kofta eller lättare ulljacka. Ersätter en fleece närsomhelst, har ullens alla funktionella fördelar och är dessutom mycket snyggare! Tillverkad i 100*% "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig. Chutney är rost rosa med en dragning åt aprikos i en mycket mjuk och behaglig nyans. Invänd ljus dragkedja. 2 st fickor med dragkedjor. Hög krage och broderad logo på vänster arm.

  • Ersätter en plastfleecejacka!
  • Två zippade sidofickor
  • Hög krage

Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper.


Användningsområde: Vi hör om kunder som har sina Beatatröjor på skidsemestern, till fint, på svala sommarkvällar eller bara som ett riktigt skönt och snyggt vardagsplagg på jobbet.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd:  Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz.

1 395 kr

698 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.