Ivanhoe Fireworks Tröja Off White

Ljus kofta/jacka med jaquardstickat mönster.

Ivanhoe Fireworks är en skön ylletröja som fungerar lika bra som lätt jacka. Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig. Off White är naturvit med ett stickat sprakande mönster ton i ton. Logo på vänster ärm.

  • Hel invänd dragkedja ton i ton
  • Två zippade sidofickor
  • Hög krage

Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper.


Användningsområde: Funkar lika fint på golfbanan, i båten eller stugan, som på jobbet eller i vardagen.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd:  Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz.

1 395 kr

698 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.