Ivanhoe Tröja Anastasia Hood Rumba Red

Röd sportig tvåfärgad ullhoodie med sidofickor.

Ivanhoe Tröja Anastasia Hood Rumba Red är en robust huvtröja med sidofickor och hel dragkedja. Lite sportigare modell med skön passform och härlig ullkänsla. Rumba Red är röd i en mycket mjuk och behaglig nyans. Vissa partier är vända och bildar ett skkönt mönster.

  • Helzippad hoodie, funkar som jacka eller tröja.
  • Stängbara sidofickor.
  • Hög krage, lätt att stänga till.

Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att det vävda ulltyget har tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och snygg på samma gång.

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Normal till sportig passform.

Användningsområde: Friluftsliv, sport och vardag. Använd gärna som ytterplagg, skulle ullen bli lite fuktig värmer den ändå.

Material:  100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljöinformation:  Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Vävd i Sverige, sydd i Europa.

1 695 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Mathlau Poncho Beige
799 kr