Ivanhoe Tröja Beata fz Light Purple

Violett stilren filtad ullkofta - en favoritmodell!

Ivanhoe Beata fz är en ullkofta som i sin enkelhet passar till det mesta och snabbt blir en favorit. Det släta yllet gör att tröjan passar bra utanpå en blus eller t-shirt. Det här är en av Gällstadsföretagets riktiga klassiker. Favorittröja för många, kan användas som kofta eller lättare ulljacka. Ersätter en fleece närsomhelst, har ullens alla funktionella fördelar och är dessutom mycket snyggare! Vi hör om kunder som har sina Beatatröjor på skidsemestern, till fint, på svala sommarkvällar eller bara som ett riktigt skönt och snyggt vardagsplagg på jobbet. Light Purple är violett/ljust lila med detaljer i vitt. Sömmar i kontrast-ton.

  • Snyggt alternativ till plast-fleece
  • Hellång invänd dragkedja
  • Hög krage
  • Två fickor med dragkedja
  • Logo broderad på vänster arm

Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig.

Normal Passform.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m13

Skötselråd: Ullfibern renar sig själv med hjälp av luftens syre, så vädra regelbundet så behövs ylleplagget sällan tvättas. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Om märket: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation.

1 195 kr

956 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.