Ivanhoe Tröja Beata fz Purple

Lila stilren filtad ullkofta.

Ivanhoe Tröja Beata fz Purple är en ullkofta som i sin enkelhet passar till det mesta och snabbt blir en favorit. Det släta yllet gör att tröjan passar bra utanpå en blus eller t-shirt. Det här är en av Gällstadsföretagets riktiga klassiker. Favorittröja för många, kan användas som kofta eller lättare ulljacka. Ersätter en fleece närsomhelst, har ullens alla funktionella fördelar och är dessutom mycket snyggare! Vi hör om kunder som har sina Beatatröjor på skidsemestern, till fint, på svala sommarkvällar eller bara som ett riktigt skönt och snyggt vardagsplagg på jobbet. Purple är lila med markerade sömmar och dragkedjor i kontrasterande vitt. Modellen har två sidofickor med stängning och en broderad logo på vänster ärm.

  • Snyggt alternativ till plast-fleece
  • Hellång invänd dragkedja
  • Hög krage

Tillverkad i "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig.

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Normal passform

Användningsområde: Passar lika fint till vardagen, som i stugan, eller som lite varmare fintröja!

Material:  100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Ullfibern renar sig själv med hjälp av luftens syre, så vädra regelbundet så behövs ylleplagget sällan tvättas. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden är ullspecialister sedan 1946 och använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz. Vävd i Sverige, sydd i Europa.

1 395 kr

698 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.