Icebreaker Tröja Mens Elemental LS Zip Midnight Navy/Black

Tjock mellanlagersjacka med sportig design

Icebreaker Tröja Mens Elemental LS Zip Midnight Navy/Black är ett alldeles utmärkt alternativ till en tjock plast-fleece tröja. Rejäljt varm passar den perfekt under ett skal eller bara på egen hand som en tjockare funktionströja. Smidig med stretch invävt för att underlätta vid aktivitet. Hög krage och hel dragkedja. Höga sidofickor som inte sitter ivägen. Är du typen som gillar gosiga lyxiga fleecetröjor så kommer du älska denna! Midnight Navy/Black är mörkt blå med förlängt ryggslut och med påkostade detaljer som dragkedjeskydd, flata sömmar och invändig vindslå.

  • Bra naturligt alternativ till fleece.
  • Hög krage
  • Värme under en skaljacka

En fleece i merino är på många vis överlägsen en i plast. Den är varm och mycket mjuk, andas bra, har förmågan att värma fast den är fuktig och den är odör-fri.

Avdelning: Herr Tröja

Passform: Slim. Vikt: 680 g i minsta storleken

Användningsområde: Vintersport

Material: Icebreaker 330 Heavyweight 97% Merinoull/ 3% LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

1 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.