Ivanhoe Tröja Kaj T-neck -Grey

Grå robust pullover med ärm-muddar i merinoull

Ivanhoe Kaj T-neck är en ulltröja med hög hals och kort dragkedja. Merinoullsmuddar i ärmsluten och hög krage gör att man lätt håller värmen i denna tröja. Perfekt pullover till friluftsliv och sport, men snygg nog till vardag och jobb. Grey är en ljusgrå nyans, enkel till det mesta. Sidopanelerna i något mörkare.

  • Raglan-ärm och sidopaneler för rörelsefrihet.
  • Muddar och hög hals.
  • Logo på vänster bröst.

Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att det vävda ulltyget har tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och snygg på samma gång.

Normal passform

Användningsområde: Friluftsliv, sport och vardag. Använd gärna som ytterplagg, skulle ullen bli lite fuktig värmer den ändå.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m23

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljö: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad, producerad i Europa och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull-fakta.

1 095 kr

876 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.